İçeriğe geç

Bodyguard Kelimesinin Türkçe Karşılığı Nedir Eodev

Bodyguard’ın Türkçesi ne?

“bodyguard” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 10 sonuçKategoriTürkçe4Genel Koruma Görevlisi5Genel Muhafız6Genel Muhafız7Genel Bodyguard17 satır daha

Bodyguard ne demek TDK?

Bodyguard yakın koruma anlamına gelir.

Hit türkçe karşılığı nedir eodev?

(I). vurmak, tokatlamak, darbe vurmak; darbe; başarı, kazanım, şans; tam zamanında kullanılan bir kelime; Argo: esrar vücuda iğne ile enjekte edilir. isabetli veya isabetsiz. Beyzbol vuruşu yapın Üstün başarı elde etmek için kullanılan argo terim.

Aktivite kelimesinin türkçe karşılığı nedir eodev?

Aktivite kelimesinin güncel sözlük anlamı nedir? Cevap: aktivite.

Bodyguard hangi ülkenin?

Bodyguard, Jed Mercurio tarafından yaratılıp yazılan ve BBC için ITV Studios’un bir parçası olarak World Productions tarafından üretilen bir İngiliz suç politik gerilim televizyon dizisidir.

Bodyguard nedir ne işe yarar?

Yakın koruma, belirli bir ücret karşılığında bireyleri veya kurumları silahlı veya silahsız tehlikeden koruyan kişileri ifade eder. Yakın koruma olmak için, yakın koruma eğitimini tamamlayarak belirli gerekliliklerin karşılanması gerekir. Bu işi yalnızca geçerli bir sertifikaya sahip olanlar yapabilir.

Korumanın anlamı ne?

Koruma veya fedai, bir kişiyi yakın mesafeden gelen tehditlerden korumakla görevli özel eğitimli kişi. Koruma görevlileri, korunan kişi tarafından işe alınan siviller olabilir; ayrıca polis memurları veya askerler gibi güvenlik güçlerinin üyeleri de olabilirler.

Antrenörün anlamı nedir?

Genel veya ilgili spor dalına özel spor faaliyetleri ve antrenmanları yaparak; hedefleri doğrultusunda sporcuyu teknik, taktik, kondisyon, psikolojik, sosyolojik ve zihinsel açılardan üst düzey performans düzeyine kademeli olarak ulaştıran antrenördür.

Bodyguard yasal mı?

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre; ”Madde 3; Kişilerin silahlı personel tarafından korunması, kurum ve kuruluşlar bünyesinde özel güvenlik birimi kurulması veya güvenlik hizmetinin şirketlere yaptırılması, Valiliğin izni ve Özel Güvenlik Komisyonunun onayına tabidir.

Orjinalin Türkçe anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu’na göre orijinal kelimesi “orijinal, fabrikasyon ve taklit olmayan ekipman, otantik, alışılmışın dışında, şaşırtıcı” anlamına gelir. Orijinal Fransızca kelimeden Türkçeye çevrilmiş bir kelimedir. Ayrıca sıfat olarak da kullanılır.

Kampüsün Türkçesi ne?

Kampüs veya yabancı dilde kampüs, bir üniversitenin genellikle şehir dışında bulunduğu, içinde derslikler, öğrenci yurtları gibi her türlü yapı ve faaliyet alanının bulunduğu yerdir.

Hobinin Türkçe karşılığı nedir?

Hobi veya meslek, kişinin kendi mesleğinde veya başka bir meslekte yaptığı, genellikle gerekli olsun veya olmasın kullanılmayan zamanı değerlendirmek amacıyla yapılan, yeteneği geliştirici, dikkat dağıtıcı tüm çalışma etkinliklerinin genel adıdır.

Defansın Türkçe karşılığı nedir?

Defans (tam anlamıyla “defans”) futbol, ​​basketbol ve diğer bazı takım oyunlarında takım halinde yapılan savunmadır.

Linkin’in Türkçesi ne?

bağlamak {fiil}

Bahtı nedir?

Baht (Tay dili: บาท; Sembol: ฿; ISO 4217: THB) veya resmi olarak Tayland Bahtı (Tay dili: บาทไทย) Tayland’ın resmi para birimidir.

Badigart ne demek?

Koruma veya fedai, yakın mesafeden gelebilecek tehditlere karşı bir kişiyi korumakla görevli özel eğitimli kişi.

The Bodyguard neyi anlatıyor?

Film, ünlü bir oyuncu ve şarkıcıyı kimliği belirsiz bir sapıktan korumak için işe alınan eski bir ABD gizli servis ajanının, özel koruması haline gelmesini konu alıyor.

Guardı ne demek?

(i.) koruyucu, bekçi, koruyucu; bekçi, koruyucu. koruyucu melek koruyucu melek. (İ.)

Bodyguard yasal mı?

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre; ”Madde 3; Kişilerin silahlı personel tarafından korunması, kurum ve kuruluşlar bünyesinde özel güvenlik birimi kurulması veya güvenlik hizmetinin şirketlere yaptırılması, Valiliğin izni ve Özel Güvenlik Komisyonunun onayına tabidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort