İçeriğe geç

Alize Maxi Kaç Numara Şişle Örülür

Alize Maxi ne örülür?

Kullanım Alanı: Hırka, yelek, kazak, atkı, bere vb. üretiminde kullanılır.

Alize midi kaç numara şişle örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 170 metredir. Üretici firma 5-7 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örmenizi öneriyor. Örgü için ne kadar ipe ihtiyaç olduğunu hesaplayıp gerekirse bir adet fazladan almanızda fayda var.

Alize Superlana klasik kaç numara şiş?

%75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 280 metre uzunluğundadır. 3-4 numara şiş veya 3-4 numara tığ ile örülmesi önerilir.

Alize Angora ip kaç numara şişle örülür?

%80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır. Üretici 3-6 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örülmesini önermektedir.

Alize Maxi kaç numara şiş?

%75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 100 metre uzunluğundadır. Üretici 8-10 numara şişlerle örülmesini önermektedir.

Alize Cotton Gold kaç numara şişle örülür?

Üretici 3,5–5 numaralı şiş veya 2–4 ​​numaralı tığ ile örmenizi öneriyor.

Alize Diva kaç numara şişle örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 350 metredir. Üretici firma 2.5–3.5 numaralı şiş veya 1–3 numaralı tığ ile örülmesini öneriyor.

Alize Extra ile ne örülür?

Özellikle bilek botları; hırka, yelek, kazak, lif, aksesuar ve daha fazlasını örmek için uygundur. %100 akrilikten üretilmiştir. 100 gram ağırlığındadır ve 220 metre uzunluğundadır. Üretici 2.5-4 numaralı şişler veya 2-4 numaralı tığlarla örmeyi önermektedir.

Alize yelek kaç numara tığ ile örülür?

Kazak, hırka, yelek, kazak, aksesuar, atkı, şal ve daha fazlasını örmek için uygundur. %75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 570 metre uzunluğundadır. Üretici 2-2.5 numaralı şiş veya 0-2 numaralı tığ ile örmenizi önerir.

Alize Velluto kaç numara şiş?

Alize Velluto %100 mikropolyesterden üretilmiş efektli bir ipliktir. 100 gram ağırlığında ve 68 metre uzunluğundadır. 8-9 numara şiş veya 8-10 numara tığ ile örülmesi önerilir.

Alize Süperlana midi ile ne örülür?

Alize Superlana Midi ile hırka, yelek, bluz, ceket, atkı, bere, şal ve battaniye gibi farklı örgüler yapabilirsiniz.

Alize Baby Best kaç numara şişle örülür?

Üretici #4-5 numaralı şişler veya #2-4 numaralı tığlarla örmeyi öneriyor. Bu üründe tüylenme önleyici akrilik kullanılmıştır. Ekranda gösterilen renkler, incelediğiniz cihazın yeteneklerine ve ortamınızın ışık yansımasına bağlı olarak gerçek iplik renginden farklı olabilir.

Alize Cotton Gold iple ne örülür?

Motif örgü: Alize Cotton Gold ile motifli hırkalar, yelekler, kazaklar ve çantalar örebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde mevsim geçişlerinde veya yaz aylarında giymek için uygundur. Atkı ve bere: Alize Cotton Gold ile ince, yumuşak ve sıcak atkılar ve bereler örebilirsiniz.

Alize Lanagold kaç numara şişle örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 240 metredir. Üretici firma 4-6 numaralı şişlerle örmeyi öneriyor. Örgü için ne kadar ipe ihtiyaç olduğunu hesaplayıp, gerekirse bir parça daha almanızda fayda var.

Örgü için hangi şiş?

Plastik, ahşap, bambu ve misinadan yapılmış örgü şişleri kolaylıkla bulunabilmektedir.

Alize Cotton iple ne örülür?

Kullanım Alanı: Hırka, yelek, atkı, bere, kazak, çanta vb. üretiminde kullanılır.

Alize yelek kaç numara tığ ile örülür?

Kazak, hırka, yelek, kazak, aksesuar, atkı, şal ve daha fazlasını örmek için uygundur. %75 akrilik, %25 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 570 metre uzunluğundadır. Üretici 2-2.5 numaralı şiş veya 0-2 numaralı tığ ile örmenizi önerir.

Alize Diva Plus ile ne örülür?

Alize Diva Plus ipiyle çeşitli motifler yaratabilir ve motifli hırkalar, çantalar, bluzlar, runner nakışları, amigurumi, kesmeler, yastık motifleri, örtüler ve daha birçok örgü ürününde kullanabilirsiniz. Ekranda gösterilen renkler gerçek ip renginden farklı olabilir.

Alize Softy ile ne örülür?

Kazak, hırka, yelek, kazak, aksesuar, battaniye ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur. %100 mikropolyesterden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 120 metre uzunluğundadır. Üretici 5-6 numaralı şiş veya 3-5 numaralı tığ ile örmenizi önermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort