İçeriğe geç

Kaş Patara Plajı Nerede

Patara Plajı giriş ücreti ne kadar 2024?

Patara Plajı’na giriş ücreti 2024 yılı için kişi başı 350 TL olarak belirlenmiş olup, şezlong ve şemsiye kiralamak isteyenlerin ek olarak 250 TL ödemesi gerekecektir. Ayrıca Patara Plajı’na girişte müze kart geçerlidir.

Kaştan Patara plajına nasıl gidilir?

Plaja ulaşmak için yaz aylarında her 20 dakikada bir Kaş Otogarı’ndan kalkan minibüsleri kullanabilirsiniz. Kavşakta inip 6 km’lik ara yol için başka bir servise biniyorsunuz. Plaja ulaşmak için önce çok sayıda konaklama ve kafenin bulunduğu Gelemiş köyünü, ardından da Patara antik kentini geçiyorsunuz. Plaja giriş ücretli.

Patara giriş kaç TL?

Patara Harabeleri’ne antik kent ve plaja giriş müze kartınız varsa ücretsizdir. Müze kartınız yoksa 90 TL karşılığında harabelere girebilirsiniz. Öğretmenler ve öğrenciler de Patara Antik Kenti’ne ücretsiz girebilirler.

Patara Plajı’nın özelliği nedir?

Patara plajı çevredeki plajlardan daha uzundur. 18 km uzunluğundaki plajın derinliği yer yer 200-300 metredir. Kumu inceciktir ve denizi sığdır. Neredeyse sürekli rüzgar esmesi nedeniyle rüzgar sörfü için de uygundur.

Patara Plajı yüzülür mü?

Plajın tabanı ince taneli kumdan oluşan yumuşak bir yapıya sahiptir. Patara Plajı’nın denizi genellikle sığdır. Bu bakımdan yüzme bilmeyenler tarafından tercih edilebilir. Antalya’nın en rüzgarlı plajlarından biridir.

Patara Plajı neden ünlü?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Patara Plajı, yüzölçümü itibariyle dünyanın en uzun plajı ünvanını elinde bulundurmaktadır. Patara Plajı’nın denizi açık deniz olduğundan dolayı sık sık dalgalı bir havaya sahiptir. Plaj aynı zamanda bir doğa rezervi özelliğine de sahiptir. Bu nedenle temiz havasıyla gerçek bir doğa harikasıdır.

Kaş Fethiye kaç TL?

Kaş-Fethiye otobüs yolculuğu için bilet fiyatları 270 TL’den başlıyor. Bu güzergah için ortalama bilet fiyatı 270 TL’dir. Mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden Pamukkart üyesi olarak kampanyalarımızdan ve fiyat avantajlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Kaş merkez Kaputaş arası kaç km?

Kaş merkez ile Kaputaş plajı arasındaki mesafe yaklaşık 20 km’dir. Plajdan geldiğinizde sizi bol virajlı ve harika manzaralara sahip 20 km’lik bir yol bekliyor.

Patara plajına arabayla gidilir mi?

Özel Araç: Patara Plajı’na ulaşmanın en kolay yollarından biri özel araçtır. Antalya ilinden veya Kaş ilçesinden kiralık araçla yola çıkarak Patara Plajı’na ulaşabilirsiniz. Patara, Kaş ilçesinin yaklaşık 17 kilometre batısında yer alır ve tabelaları takip ederek plaja kolayca ulaşabilirsiniz.

Patara plajına yiyecek sokulur mu?

Sadece şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti mevcuttur. Normal şartlarda tüm yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz.

Kaş Patara denizi nasıl?

Patara Plajı 12 km uzunluğunda olup bölgenin en uzun ve en muhteşem plajıdır. Plaj ince kumludur ve deniz sığ ve zaman zaman dalgalıdır. Sürekli rüzgar alan bir alan olduğundan plaj rüzgar sörfü için uygundur.

Patara Plajı hangi günler açık?

Patara PlajıPazartesi. 08:00 – 19:00 Salı. 08:00 – 19:00. 08:00 – 19:00Perşembe. 08:00 – 19:00Cuma. 08:00 – 19:00Cumartesi. 08:00 – 19:00Pazar. 08:00 – 19:00

Patara plajında soyunma kabini var mı?

Soyunma odası, tuvalet ve duş bulunmaktadır. Patara Likya krallarının toplanma yeri olduğundan tarihte çok önemli bir yere sahiptir.

Kaputaş Plajı giriş ücreti ne kadar?

Gökyüzünün keşfi başlıyor! Mavi Bayrak ödüllü Kaputaş Plajı, Kaş Belediyesi tarafından yönetiliyor, dolayısıyla giriş ücretsiz.

Patarada denize girilir mi?

1. Patara Plajı, Caretta Caretta’ların yumurtlama alanı olarak bilinen ve açık denize bakan en uzun plajlardan biridir.

Patara plajına girmek ücretli mi?

Kişi başı ücret 7.5 Türk lirasıdır. Doğal yaşamın korunduğu Patara Plajı’nda Caretta Caretta’lara yönelik olarak saat 19.00’dan sonra plaja giriş yasaktır. Bu saatten sonra plajda ışık ve ses gibi rahatsız edici cihazların kullanılması yasaktır. Giriş ücretinden kaçınmak için müze kartına sahip olmak yeterlidir.

Kaputaş Plajı giriş ücreti ne kadar?

Gökyüzünün keşfi başlıyor! Mavi Bayrak ödüllü Kaputaş Plajı, Kaş Belediyesi tarafından yönetiliyor, dolayısıyla giriş ücretsiz.

Patara Plajı müze kart geçerli mi?

Müze kartınız veya öğretmen kartınız varsa plaja giriş ücretsizdir. Müze kartınız yoksa girişten alabilirsiniz. Şezlong ve şemsiyeler ücretlidir.

Plajlara giriş ücretli mi?

3. Plajlara giriş ücreti almak yasadışıdır ve şirketlerden hizmet satın alma zorunluluğu yoktur. Günümüzde sıklıkla olduğu gibi, şirketler sahili tel örgü veya çitlerle yasadışı bir şekilde kapatıyor ve halkın plaja erişimi için ücret alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort